Att vara en turist på resande fot är många gånger inte riktigt lika glammigt som man tänkt sig. Därför kommer vi i det här inlägget ge dig några tips på hur du enkelt kan känna dig fräschare under resans gång trots bristande tillgång till badrum med allt vad det kan innebära.

Parfym

Många gånger innebär turistande en hel del resor i en kollektivtrafik där AC inte är en självklarhet. Dessutom brukar det kunna vara rätt packat med folk, vilket betyder fler kroppslukter. Om det är en sak du ska ha med dig i din handväska när du är på resande fot så är det en parfym. Med en parfym kan du enkelt dofta gott med bara ett par sprut. Det finns många väldoftande parfymer att välja bland. Ett exempel på en populär parfym just nu är Juicy Couture som är kända för sina dofter för damer och är förpackade i riktigt snygga flaskor.

Våtservetter

En annan sak som är en räddare i nöden är våtservetter. Du kommer inte att ångra att du tog med dig våtservetter på resan. Våtservetter är smidiga att använda om du har spillt något eller behöver torka dina händer. Dessutom är de smidiga att använda ifall du skulle vilja fräscha upp dig om du har svettats mycket.

Handsprit

De senaste åren har försäljningen av handsprit ökat. Det finns en hel del olika sorters handsprit att välja bland. Det finns de som är flytande och de som kommer i gelform och de kommer i flera olika storlekar. En del sorters handsprit kan ha en lätt doft av frukt eller liknande. Det är smidigt att ha med sig en liten flaska handsprit eller alkogel när du är på resan om du inte har tillgång till att tvätta händerna. Förutom att händerna blir rena så dödar alkoholen bakterier.

Deo

En annan sak som kan få dig att lukta lite fräschare och hålla armhålorna torra från svett är en deodorant. Det finns många olika dofter att välja bland på deodoranter och du ska välja den doft du tycker mest om. Det finns deos som är parfymfria och de som doftar något mer.

Torrschampo

Torrschampo är ett måste för många eftersom ett bra torrschampo får ditt hår att se och kännas fräschare mellan hårtvättarna. Torrschampo kommer i sprayform och används i hårets rötter för att ge det en mer fräsch känsla efter att du har gått ett par dagar utan att ha tvättat det. Det finns många olika sorters torrschampon att välja bland. Det finns till exempel torrschampon som ger ditt hår mer volym och de som ger mer struktur till ditt hår. Det finns torrschampon som inte doftar något speciellt och de som har en fräsch doft.